De praktijk

Fysio Geldrop wil de beste zorg bieden voor patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat in Geldrop en omgeving. Bij ons staat persoonlijk contact centraal en wordt de behandeling op maat afgestemd op ieder individu. Wij zijn een kleinschalige praktijk, waardoor wij u 100 procent persoonlijke begeleiding kunnen bieden. Voor het maken van een afspraak kunt u direct bij ons terecht, een verwijzing van de (huis)arts is niet nodig.

Fysiotherapie Geldrop is voor alle patiënten direct toegankelijk en de behandelingen hebben als voornaamste doel om u in een zo kort mogelijke termijn en in een harmonieuze sfeer klachtenvrij te krijgen. Het inspelen op nieuwe ontwikkelingen, het volgen van opleidingen en bijscholingen door de fysiotherapeuten en het tijdig doorsturen van patiënten die behandeling door een specialist nodig hebben, leidt tot kwalitatief hoogstaande zorg.

Wij streven ernaar om iedereen die zich bij ons aanmeldt binnen 24 uur te behandelen. U kunt daarom ook bij ons terecht in de avonduren en op zaterdag.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op:
040-2850196
06-28528706 (ook bereikbaar via SMS en Whatsapp)

Fysiotherapie Geldrop is gevestigd in Praktijkcentrum Emopad in Geldrop.

Ons adres:
Emopad 37-B
5663 PA
Geldrop

Zowel per auto, fiets als te voet is Fysiotherapie Geldrop prima bereikbaar. Voor de deur zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.