Tarieven / privacy

Fysiotherapie wordt door ziektekostenverzekeraars vergoed als u aanvullend verzekerd bent. Het is dus belangrijk om u hierover goed te laten informeren bij uw huidige verzekeraar. Indien u niet aanvullend verzekerd bent, krijgt u de rekening thuis gestuurd.

Tarieven:

Verrichtings-code Omschrijving Tarief
1000 Reguliere zitting fysiotherapie € 39,50
1001 Reguliere zitting fysiotherapie aan huis € 49,50
1002 Reguliere zitting fysiotherapie in instelling € 44,50
1850 Screening € 15,00
1860 Intake en onderzoek na screening € 39,50
1870 Intake en onderzoek na verwijzing € 39,50
1400 Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek € 50,00
1401 Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek aan huis € 60,00
1402 Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek in instelling € 55,00

Afspraken die meer dan 24 uur van te voren worden afgezegd, worden niet in rekening gebracht.

 

Privacy statement Fysiotherapie Geldrop:

Fysiotherapie Geldrop gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke data, maar om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen, ontkomen we er niet aan om een registratie bij te houden van uw medische en administratieve gegevens. Op deze registratie is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van toepassing (AVG).

Welke gegevens verzamelen wij?
Uw gegevens, waaronder contactgegevens en behandelhistorie, worden vastgelegd in een elektronisch patiëntendossier. Met de softwareleverancier is een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Indien u via onze website een informatieaanvraag doet, gebruiken wij uw gegevens enkel om contact met u op te nemen.

Tot slot verzamelen wij algemene bezoekgegevens van onze website, zoals de meest bezochte pagina’s.  Op deze manier kunnen wij onze website optimaliseren. Indien u wenst, kunt u het plaatsen van deze analytische cookies blokkeren in de instellingen van uw browser.

Hoe lang bewaren wij deze gegevens?
Nadat u behandeld bent, worden de gegevens 15 jaar bewaard.

Kan ik mijn gegevens inzien?
U heeft het recht om de gegevens die over u zijn vastgelegd in te zien en indien u meent dat uw gegevens onjuist zijn, kunt u een verzoek doen om deze te wijzigen. U kunt hiervoor contact opnemen middels het contactformulier.

Worden mijn gegevens gedeeld met derde partijen?
Uw gegevens worden alleen verstrekt aan derde partijen, zoals zorgverzekeraars, op basis van wettelijke of contractuele verplichtingen. In alle ander gevallen zullen wij eerst uw toestemming vragen.

Fysiotherapie Geldrop kan dit privacy statement wijzigen. Ons advies is dan ook om deze pagina regelmatig op wijzigingen na te gaan.